Kapsalon

INTER MODE KAPSALON2 1
Inter Mode Coiffure De Reuse uit Aalst

Behandeling met de beste producten

Bij Inter Mode Coiffure De Reuse kunnen zowel dames, heren als kinderen in alle rust genieten van een deugddoende knipbeurt. Katthy biedt u tal van behandelingen en arrangementen aan. Hieronder vindt u alvast een voorsmaakje van haar diensten:

Over enkele behandelingen krijgt u nog een specifiek woordje uitleg:

INTER MODE KAPSALON3 1

Opsteekkapsels

Of het nu gaat om een bruids-, communie- of galakapsel, Katthy weet perfect hoe ze uw haar netjes moet opsteken. Ze vlecht, rolt en krult tot uw wensen volledig voldaan zijn. U mag altijd een voorbeeldfoto meenemen, maar in het salon zelf zijn er ook talrijke voorbeeldboeken aanwezig. Katthy geeft u gericht stijladvies en zoekt samen met u de beste coupe uit.

Haarkleuringen

Voor alle haarkleuringen zet Katthy het product Emsibeth in, dat geen schadelijke stoffen zoals PPD bevat. Mensen met een gevoelige huid kunnen daardoor ook zorgeloos genieten van een frisse kleuring. Katthy biedt u de keuze uit een rijk kleurenpalet en gaat nauwkeurig te werk, zonder uw haar te beschadigen.

Een ander merk dat Katthy vaak aanwendt, is Oxilock van Jean Paul Mynè. De shampoos en conditioners herstellen beschadigd haar en beschermen het tegen agressieve chemische behandelingen. Katthy kan er eender welke stijl en haarkleur mee verzorgen.

INTER MODE KAPSALON4 1
INTER MODE KAPSALON5

Adamantiumbehandeling

Wie zichzelf graag stijl en pluisvrij haar aanmeet, is gebaat bij een Adamantiumbehandeling. De behandeling duurt twee à drie uur, heeft tot wel drie maanden effect en kan onmiddellijk na een kleuring plaatsvinden. Met de voedende mix van organische bestanddelen hydrateert uw haar tot in de puntjes en blijft uw kleur behouden. Zelfs al heeft u weelderige krullen, Katthy maakt uw haar snel perfect stijl, zacht en glanzend.

Botoxbehandeling

De ‘Thermo Repair Botox Top Up’ is een gespecialiseerde botoxbehandeling die uw haar aanzienlijk verjongt en versterkt. Met behulp van olie afkomstig van de meadowfoamplant beschermt Katthy uw kapsel tegen chemische behandelingen en thermische stress. De olie behoudt uw natuurlijke haarstructuur. U kan de botoxverzorging bovendien combineren met een keratinebehandeling als u dat wenst. 

INTER MODE KAPSALON6
INTER MODE KAPSALON7

Tot slot krijgt u ook een overzicht van de voornaamste merken en producten die Katthy gebruikt in haar salon. U kan onderstaande producten allemaal bij haar aankopen, zodat u na uw kappersbezoek eenvoudig de haarverzorging kan verderzetten.

  • Emsibeth
  • Oxilock by Jean Paul Mynè (nazorg)
  • Adamantium by Jean Paul Mynè (keratinebehandeling)
  • Botox selection by Jean Paul Mynè
  • Ocrys by Jean Paul Mynè
  • Colour lock by Jean Paul Mynè (bescherming & nazorg kleur)
  • Bes Belgium
  • Navitas by Jean Paul Mynè (nazorg & bescherming)
  • Overig
  • Thermal Color (hydraterende crème voor mensen met een gevoelige huid)

Zin in een nieuw kapsel?

Maak vandaag nog telefonisch uw afspraak!